مقالات, بلاگ

خواص دارویی میوه سرخالو برای سلامتی و پوست و مو – بخش دوم

خواص دارویی میوه سرخالو برای سلامتی و پوست و مو - بخش دوم

خواص دارویی میوه سرخالو برای سلامتی و پوست و مو – بخش دوم

خواص دارویی میوه سرخالو برای سلامتی و پوست و مو

خواص دارویی میوه سرخالو برای سلامتی و پوست و مو - بخش دوم

خواص سرخالو برای پوست و مو

12. جوان سازی پوست صورت

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و ویتامین C موجود در میوه لیچی به کاهش رادیکال های آزاد بدن کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

ماسک ضد چروک قوی

1/4 یک موز رسیده را له کنید و با 4 لیچی پوست کنده و له شدن ترکیب کنید، این مخلوط را به صورت حرکات دایره ای بر روی پوست صورت و گردن ماساژ دهید. بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

13. درمان لکه های پوستی

ویتامین C موجود در سرخالو باعث درمان لکه های پوستی و روشن تر شدن پوست صورت می شود.

ماسک ضد لک خانگی

4 عدد سرخالو پوست کنده و له شده را با استفاده از یک پد پنبه ای بر روی لک های پوستی بمالید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

14. درمان آفتاب سوختگی

مقادیر بالای ویتامین C موجود در لیچی به پیشگیری و درمان آفتاب سوختگی کمک می کند.

ماسک رفع آفتاب سوختگی

4 سرخالو پوست کنده و له شده را با 1 کپسول ویتامین E ترکیب کنید و بر روی پوست آسیب دیده بمالید، بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب سرد خوب بشویید.

15. تقویت و افزایش رشد مو

مقادیر بالای مواد مغذی موجود در میوه سرخالو به ویژه مس به تقویت فولیکو های مو و افزایش رشد آن ها کمک می کند.

ماسک تقویت کننده مو

7 میوه سرخالو پوست کنده و له شده را با 2 قاشق غذا خوری ژل آلوئه ورا ترکیب کنید و بر روی مو ها و پوست سر ماساژ دهید، بگذارید 60 دقیقه بماند و سپس با آب گرم و شامپو خوب بشویید.

16. نرم کننده و درخشان کننده مو

مقادیر بالای ویتامین C، آهن و مس موجود در میوه لیچی به ترمیم مو ها کمک کرده و باعث نرم تر و درخشان تر شدن آن ها می شود.

ماسک نرم کننده و درخشان کننده مو

10 سرخالوی پوست کنده و له شده را بر روی مو ها بمالید و بگذارید 15 دقیقه بماند سپس با آب گرم خوب بشویید.

عوارض و مضرات سرخالو

آلرژی و حساسیت

سرخالو (به انگلیسی : Lychee) و (نام علمی سرخالوی چینی : Litchi chinesis) در برخی افراد ممکن است باعث آلرژی و حساسیت شود.

التهاب مغز سر

برخی تحقیقات اولیه نشان داده که هیپوگلیسین A موجود در لیچی به دلیل سمی بودن می تواند باعث التهاب مغز شود.

دیابت و قند خون

درست است که مقادیر بالای فیبر موجود در میوه لیچی باعث کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت می شود اما فراموش نکنید که این میوه قند زیادی دارد و زیاده روی در مصرف آن می تواند باعث افزایش قند خون در افراد مبتلا به دیابت شود.

دوران بارداری و شیردهی

متخصصان توصیه می کنند که زنان باردار و شیرده از مصرف سوخالو اجتناب کنند چون ممکن است باعث خونریزی و عفونت شده و به بدن آسیب برساند.

طریقه مصرف سرخالو

میوه سرخالو را پوست کنده، هسته آن را جدا می کنند و از گوشت آن برای تهیه انواع اسموتی، بستنی، سالاد، سس سالاد، نوشیدنی هایی مانند لیموناد، پودینگ و چای و دمنوش استفاده می کنند.

ارزش غذایی سرخالو (100 گرم)

  • کالری : 66
  • چربی : 0.4 گرم
  • کربوهیدرات : 16.5 گرم
  • پروتئین : 0.8 گرم
  • فیبر : 1.3 گرم
  • قند : 15.2 گرم

دیدگاهتان را بنویسید