اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا
اینفوگرافیک: راهنمای مواد غذایی ایمن در دوران کرونا
رونوشت اینفوگرافیک
۱. بعد از خرید غذا از بازار:
- پیش از کار با مواد غذایی دست های خود را با صابون بشویید.
- میوه ها و سبزیجات را پیش از مصرف بشویید.
- همه ی مواد غذایی فاسد شدنی را بلافاصله در یخچال قرار دهید (در دمای زیر ۵ درجه)
- مواد غذایی، به ویژه گوشت، مرغ، تخم مرغ و غذاهای دریایی را به طور کامل (دمای ۷۰+ درجه) بپزید.
۲. در هنگام خرید از فروشگاه ها اطمینان حاصل کنید که دست هایتان تمیز هستند و از دیگران حداقل ۱ متر فاصله دارید تا سلامتی تان به خطر نیافتد.
۳. فروشندگان مواد غذایی باید با شستشو و ضدعفونی مداوم سطوح مورد استفاده برای نگهداری مواد غذایی و رعایت بهداشت دست، ایمنی مشتریان خود را حفظ نمایند.
۴. در هنگام خرید غذاهای آماده از فروشگاه ها دقت کنید که آیا ۵ اصل زیر که توسط سازمان جهانی بهداشت برای ایمن سازی مواد غذایی توصیه شده اند توسط فروشندگان رعایت می شوند یا خیر:
- حفظ پاکیزگی
- جداسازی مواد غذایی خام و پخته
- پخت کامل مواد غذایی
- نگهداری مواد غذایی در دمای مناسب(مواد غذایی سرد باید در سرما و مواد غذایی گرم باید در گرما نگهداری شوند)
- استفاده از آب و مواد خام سالم