بلاگ, مقالات

دستور تهیه نکتار سیب

دستور تهیه نکتار سیب

دستور تهیه نکتار سیب

سیب یکی از میوه هایی است که در فصل پاییز بسیار موجود است و از مزه و خواص غذایی بسیار خوبی برخوردار است. نکتار سیب نیز یک نوشیدنی خوشمزه و مفید است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. در این مقاله به تهیه نکتار سیب و خواص آن می پردازیم.

مواد لازم برای تهیه نکتار سیب

برای تهیه نکتار سیب به مواد زیر نیاز دارید:

سیب های تازه و نرم: ۴ عدد

آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

آب: ۱ لیوان

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

زردچوبه: یک قاشق چایخوری

دارچین: یک قاشق چایخوری

روش تهیه نکتار سیب

برای تهیه نکتار سیب به مراحل زیر نیاز دارید:

۱. سیب ها را شسته و خالی کنید. سپس آن ها را به قطعات کوچک تر خرد کنید.

۲. قطعات سیب ها را در ظرفی قرار دهید و آب، شکر، زردچوبه و دارچین را به آن ها اضافه کنید.

۳. ظرف حاوی سیب ها را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را با مداومت مخلوط کنید.

۴. وقتی که سیب ها نرم شده و مایعات آن ها جذب شده است، آن ها را از روی حرارت بردارید و به آن ها آب لیمو ترش اضافه کنید.

۵. نکتار سیب را در یخچال قرار داده و قبل از سرو سرد سرو کنید.

خواص نکتار سیب

نکتار سیب دارای خواص بسیاری است. این نوشیدنی حاوی میوه های سیب مانند بسیاری از میوه ها دارای فیبر، ویتامین C و آنتی اکسیدان های قوی هستند. همچنین مصرف نکتار سیب به دلیل داشتن آب بسیار زیاد، می تواند به خلوص پوست و سلامتی کلیه کمک کند.

نکات مهم در تهیه نکتار سیب

برای تهیه بهتر نکتار سیب، می توانید به موارد زیر توجه کنید:

سیب هایی که برای تهیه نکتار استفاده می کنید باید تازه و نرم باشند.

قطعات سیب ها را به اندازه یک انگشت خرد کنید تا زمان پخت بهتر کنند.

اگر مایعات نکتار سیب زیاد شد، می توانید آن را با اضافه کردن آب یا یخ تنظیم کنید.

برای بو دادن بهتر نکتار سیب، می توانید به جای دارچین از فلفل سیاه استفاده کنید.

نتیجه گیری

نکتار سیب یک نوشیدنی خوشمزه و سالم است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید. با توجه به خواص بسیاری که این نوشیدنی دارد، می توانید آن را به صورت مکرر در روزهای پاییزی مصرف کنید و به سلامتی خود کمک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید